sestdiena, 2011. gada 18. jūnijs

Tremulus Lune

4ms Pedals Tremulus Lune - plaši izdaudzināts tremolo pedālis DIY-fanātu vidū. Cilvēkiem, kas draugos ar elektroniku, lodāmuru un pārējiem atribūtiem, šeit ir pieejama visa nepieciešamā informācija, lai tādu uzbūvētu. Mans draugs Artemijs arī bija nonācis pie slēdziena, ka šim jābūt īstajam tremolo, un tā, kā tāda klonu būvēja gan sev, gan vēl kādam paziņam, tad nolēmu, ka man arī derētu :)
Domāts, darīts. Sarunājām, ka man tiks taisīts nedaudz specifiskākā izpildījumā...standarta izmēra kastīte, ieejas/izejas ligzdas augšpusē, elektrības ligzda lejaspusē, 6 potenciometri, 2 diodes, un ramp up/down slēdzis - mission impossible?! Kādam varbūt tā liktos, bet Artemijs vienmēr braši piekāpjas manām utopiskajām idejām un arī šī tika realizēta godam :) LIELS Paldies!


Pedālis tiešām skan fantastiski! Mans vecais (senāk likās kruts) Nobels TR-X nobālēja blāvāks par tuksneša smilti vasaras naktī! Tremulus Lune tiešām ir tā vērts! Perfekti sadzīvo ar draiviem, dabiska, dzīva skaņa, un praktiski neierobežotas pieregulēšanas iespējas, tas viss padara šo par vienu no planētas labākajiem tremolo. Kāds varētu piebilst, ka pilnai laimei derētu tap tempo, tiesa, bet pagaidām vēl neviens šķiet nav uzprogrammējis šo ekstru priekš Tremulus. Neko darīt. Arī manuāli var atrast savu tempu, pateicoties led, kas norāda uz viļņa ātrumu un pulsu, tas nav nemaz tik sarežģīti.

Mana daļa sākās pie dizaina :) Kā jau var manīt bildēs, joprojām neesmu izlietojis violeto krāsu, tādēļ mans pedalboard jau sāk izskatīties pēc deep purple tribute :D NU neko, izskatās tak skaisti. Pamatā pieturējos pie līdzīga koncepta, kā Big Muff variantā. Izdomāju, ka saukšu viņu par TREMOLUNE :) Šķiet, ka labi izdevās pārdēvēt.

Ko nu tur daudz, lai runā bildes:







0 komentāri:

Ierakstīt komentāru

Twitter Facebook Delicious Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Web Hosting Coupons